Algemene voorwaarden

Als u bij ons een bestelling plaatst, gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

BETALEN
Alle orders dienen vooraf te worden betaald

VERZENDEN VAN ORDERS
Alle orders (mits compleet/voorradig) worden van maandag t/m zaterdag verstuurd zodra uw betaling is ontvangen.

Verzending gebeurt via de TNT . MooieKinderkleding is niet aansprakelijk voor schade of verlies tijdens transport door TNT, maar wij ontvangen wel graag bericht indien zich hier problemen voordoen. Het vaste verzendtarief voor verzenden binnen Nederland is 3 euro. Het tarief voor DUITSLAND of BELGIE 6euro. Verzendkosten naar andere landen binnen en buiten de EU zijn afgeleid van de TNT tarieven voor verzekerd transport. Alle zendingen buiten Nederland worden verstuurd via TNT en de lokale partnerbedrijven waar zij gebruik van maken.

RETOURNEREN/RUILEN
M.u.v. artikelen die met 40% of meer korting zijn gekocht kunnen alle artikelen (mits in de oorspronkelijke staat met alle labels eraan bevestigd) geruild of geretourneerd worden binnen 7 dagen na ontvangst. U stuurt ons een e-mail met daarin uw naam, ordernummer en de betreffende artikelen die u retour wilt sturen, tevens kunt u daarbij aangeven wat u hiervoor eventueel in de plaats wilt ontvangen. U ontvangt dan van ons op werkdagen z.s.m. informatie over de verdere afhandeling.

Mooie Kinderkleding accepteert nooit ongefrankeerde zendingen omdat hierover tenminste 13,- euro strafport wordt berekend.

Let op mooie kinderkleding crediteert retouren in de vorm van een tegoed. Wij storten geen geld terug omdat dit in aanleiding vormd veel meer artikelen te bestellen dan gewenst om vervolgens een groot deel weer terug te sturen en dat is een grote balstign voor de beschikbare voorraad. Mooie Kinderkleding is geen postorderbedrijf met weinig artikelen in grote oplages, maar een boetiek met een uitgebreide collectie in kleine oplages. Daarnaast beschikken wij over een winkel waar u tijdens openingstijden van harte welkom bent om alle artikelen te voelen, bekijken en te passen. m.u.v. de artikelen met korting. De mogelijkheid om via internet te bestellen is een service naar onze klanten toe om reistijd en benzinegeld uit te sparen en buiten de openingstijden bij ons terecht te kunnen en elke bestelling moet ook als zodanig worden bezien. Wanneer u twijfelt aan de pasvorm, combinatiemogelijkheden of maat, adviseren we u hierin graag, zodat het risico op een miskoop wordt gereduceerd.

Mooie Kinderkleding mag een order zonder verdere opgaaf van redenen annuleren en u het aankoop bedrag terugstorten indien u reeds heeft betaald. De termijn voor terugstorten bedraagt in alle gevallen uiterlijk 14 dagen.

Mooie Kinderkleding doet haar uiterste best om alle artikelen te controleren, mocht evenwel een artikel manco`s vertonen of heeft u een andere klacht, vernemen we dit graag z.s.m. per mail: info@mooiekinderkleding.com . U ontvangt binnen twee werkdagen een reactie.

GARANTIE
Mooie kinderkleding geeft op alle kleding garantie welke u indekt voor fouten in het produkt die bij normaal gebruik tot problemen leiden. Echter wij raden u aan om op voorhand rekening te houden met het feit dat kleding bij verkeerd gebruik/wassen snel klachten zullen geven welke niet onder de garantie vallen. Kinderen zijn speels, ze kruipen en klimmen en trekken aan kleding tijdens het spelen waartegen niet alle kleding en schoenen even goed bestand zijn. Ritsen en knopen zijn dusdanig sjor-gevoelig dat deze op voorhand zijn uitgesloten van garantie tenzij sprake is van een fabricagefout wat direct na ingebruik name zal blijken.

Een redelijke verwachting is dat kleding een seizoen lang meegaat bij normaal gebruik, waarbij er draagsporen zullen optreden naarmate de tijd verstrijkt. Een relatief duurder artikel betekent niet dat het per definitie langer meegaat. De prijs van een artikel wordt o.a. bepaald door de plaats waar het wordt geproduceerd. Lage lonen landen zoals China, Indonesie en Taiwan produceren tegen hele lage kosten, maar het risico op kinderarbeid is in deze landen dan ook erg hoog. De duurdere labels laten de kleding over het algemeen produceren binnen Europa om kinderarbeid tegen te gaan en de kwaliteit beter te kunnen waarborgen. Hieraan zitten echter (veel) hogere kosten verbonden wat terugkomt in de prijs. Verder spelen factoren als exclusiviteit (beperkte oplages), het ontwerp (speciaal voor het artikel ontworpen stoffen) en materialen (luxere materialen) een rol bij het ontstaan van de prijs. Duurdere materialen zijn niet altijd steviger (denk aan zijde of kant).

PRIVACY STATEMENT
De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend voor onze bedrijfsvoering gebruikt en nimmer verstrekt aan derden, tenzij dit voor de afhandeling van uw order noodzakelijk is. Alle betalingsmogelijkheden op de site zijn uiteraard volledig beveiligd.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)